Gyakran Ismételt Kérdések

Átalakíthatóak a műhelyek?
Az átadáskor a műhelyek általános célra alkalmasak. Az alapterület és a belmagasság, az engedélyek, valamint a költségek mint korlátok figyelembevételével a belső kialakítás döntés kérdése. Tapasztalat, hogy mindenki plusz szint kialakításával növeli a hasznos alapterületet, irodát és szociális helyiséget alakítva ki az emeleten.
Biztonságos környék Nagytarcsa?
Igen. Az elmúlt hat év alatt két betörés volt az iparterületen (25 hektár), jelentős kár nem esett. A vagyonbiztosítással kiegészítve a műhelyek elektromos védelme (riasztó) és a kivonuló szolgálat megelőzésnek tökéletesen elegendő.
Extra igény kielégíthető?
A műhelyeknek helyet adó épület szerkezete lehetővé teszi, hogy a homlokzat és akár a tető is könnyen, kis költséggel átalakításra kerüljön. Az építés alatt a már felmerült különleges igényeket figyelembe vesszük, így az átalakítás korábban olcsóbban kivitelezhető. A nyílászárók, kapuk mérete és darabszáma tetszőlegesen, rugalmasan változtatható. Számos kedvelt átalakítási igényt eleve felajánlunk ügyfeleinknek, így a felülvilágítók növelését, a kapuk motorosítását vagy a plusz szint (galéria) építését. A galéria tervezésében és kivitelezésben - igény esetén - együtt tudunk működni.
Hol vannak a műhelyek?
Nagytarcsán, az M0 mellett építjük műhelycsarnokainkat. Az 55 km-nél lévő Rákosliget-Nagytarcsa kihajtótól 300 méterre megtalálja műhelyegyütteseinket. GPS koordináta: N47.513, E19.285.
Különleges tevékenység esetén használhatóak a műhelyek?
A társasházi forma önállóvá teszi a műhelyeket használat szempontjából is. Az IndustriaHáz műhelyei iparterületen épülnek, így mindenfajta tevékenységre alkalmasak, természetesen a szabályok (tűzmegelőzés, közegészségügy, környezetvédelem) betartásával és a szomszédok jelentős zavarása nélkül. Az IndustriaHázban van autófényező műhely, szobrászműhely, de mérnökiroda és számítógép nagykereskedés is.
Megéri műhelyt venni az IndustriaHáztól?
Az IndustriaHázba költöző vállalkozások nagy része korábban másutt bérelt műhelyt. Az mi konstrukciónk lehetővé teszi, hogy ügyfelünk az ingatlan használata mellett folyamatosan befektessen az ingatlanba. (Az árak az utóbbi évek mélypontján vannak, tehát most érdemes befektetni.) Az IndustriaHáz tehát korszerű munkahelyet biztosít amellett, hogy hosszú távú befektetésként is értelmezhető.
Mennyibe kerülnek a műhelyek?
Az IndustriaHáz minden körülmények között a legjobb konstrukciót igyekszik nyújtani ügyfelei számára. A legolcsóbbak nem akarunk lenni, de az elnyert támogatások lehetővé teszik azt, hogy igen kedvező ajánlatot tegyünk Önnek.
Milyen a közlekedés?
Műhelyeinket legkönnyebben gépkocsival lehet megközelíteni. Tömegközlekedés: Pécel vasútállomásról ( Csömör felé illetve a kerepesi HÉV megállótól induló busz napi hat+hat alkalommal (a reggeli munkakezdéshez illetve a délutáni műszak végéhez igazodva) szállítja az utasokat.
Milyen az épület?
Acélszerkezetű, szendvicspanel burkolatú, nagy belmagasságú, jó hőszigetelésű, targoncázható betonaljzattal.
Milyen finanszírozást lehet szerezni? Hogyan lehet az ÁFA-t finanszírozni?
Az ún. Matolcsy-hitel után legkedvezőbb az MFB támogatott kisvállalkozói hitele. Az ÁFA-t Széchenyi kártyával vagy forgóeszköz-hitellel lehet finanszíroztatni. Az IndustriaHáz által elnyert támogatás talán még ezeknél is kedvezőbb ajánlat megtételére ad lehetőséget, ezzel kapcsolatban hívja munkatársunkat!
Milyen közművek vannak?
Minden műhely az összes közművel felszerelt: villamos energia 3x32 A, gáz 4 m3/h, víz, tüzivíz, szennyvízcsatorna, internet, telefon. Minden műhelynek külön mérőórája van, az egység használója közvetlenül a közműtársaságokkal köthet szolgáltatói szerződést. Nincsen almérő, arányosítás vagy hasonló megoldás.
Milyen méretű műhelyek elérhetőek?
Műhelyeink, egységeink már 125 m2 alapterülettől elfoglalhatóak. Az egymás mellettiek összenyitásával nagyobb területű műhely is rendelkezésre állhat.
Milyen támogatásokat lehet elérni?
Az IndustriaHáz elnyert támogatásai lehetővé teszik, hogy ügyfelei részére a lehető legjobb ajánlatot tegye. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség több formában támogatta már műhelyeket vásárló/bérlő ügyfeleinket. A pontos részletekről szívesen tájékoztatjuk.
Milyen tevékenységre alkalmasak a műhelyek?
Az IndustriaHáz ipari besorolású területen épít, így a műhelyek mindenféle tevékenységre alkalmassá alakíthatók: bármilyen termelő, gyártó, szolgáltató funkciókra. Az elnyert támogatások feltétele a gyártó-szolgáltató tevékenység, tehát ha Ön ilyet szeretne nálunk telepíteni, keressen minket bizalommal!
Mit épít az IndustriaHáz?
Korszerű és jól használható vállalkozási célú épületeket, műhelyeket, telephelyeket.
Önállóak a műhelyek?
A társasházi forma jogilag önállóvá teszi a műhelyeket egymástól. A közművállalatokkal ügyfeleink közvetlenül szerződnek (nincsen almérő, vagy arányosítás), saját mérőórákkal rendelkeznek. Az ingatlanok üzemeltetésével kapcsolatos feladatokról ügyfeleink (a társasházak tulajdonosai, bérlői) önállóan döntenek, dönthetnek.

  • Kapcsolat